Chacha del Charco

Naam: Chacha del Charco
Geslacht: Merrie
Geboortedatum: 02 mei 2004
Kleur: Zwart schabrak Appaloosa
Schofthoogte: 0,84m
Vader: Camacho del Charco
Moeder: Toyland Cariena
Stamboek: Falabella Stamboek Europa
Status: Fokmerrie, Dwerggen (ACAN) Vrij, Niet te koop

Over Chacha

Chacha is de parel van onze stoeterij: drievoudig Algemeen Europees Kampioen Merries onder 3 verschillende jury’s!

In 2010 konden wij dit merrietje voor onze stoeterij aankopen. Chacha beschikt over een harmonieuze en rastypische bouw en een uitmuntende draf. Chacha weet keer op keer haar kwaliteiten door te geven aan haar nakomelingen. Op diverse keuringen scoorden haar zonen en dochters enkel 1e premie’s  met hoge punten. Een merendeel van haar nakomelingen wist zelf ook een kampioenstitels te behalen.

Chacha is een paardje met een bijzonder karakter. Ze is heel vriendelijk en aanhankelijk, daarbij uitzonderlijk slim en sensibel. Ze heeft precies door wat de bedoeling is als je iets van haar vraagt en denkt altijd met je mee. Wel is Chacha wat eenkennig maar als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen, dan doet ze alles voor je.

Prestaties van Chacha

  • FSE Merrie kampioen 2009
  • FISA Merrie kampioen 2012
  • FSE Merrie kampioen 2014

Nakomelingen van Chacha

  • Repko Falabella Olicha
  • Repko Falabella Charim
  • Repko Falabella Noa Elise
  • Repko Falabella Rosalinda
  • Repko Falabella Di Angelo
  • Repko Falabella Chapeau

Prestaties van nakomelingen van Chacha

De nakomelingen van Chacha weten altijd hoge ogen te scoren op de keuringen. Haar 1e nakomeling Carancho del Charco (v. Pinturo) heeft in 2016 en 2017 een gouden premie behaald. Daarbij behaalde hij in 2017 ook het Europees kampioenschap Hengsten. De in 2012 geboren Repko Falabella Olicha wist in 2013, 2014 en 2018 1e premie’s te behalen en werd alle keren Europees kampioen. In 2014 werd zij ook nog eens uitgeroepen tot beste gefokte merrie en in 2018 werd zij Algemeen Europees dagkampioen. Verder wist haar zoon Repko Falabella Charim en haar dochters Repko Falabella Noa Elise del Pequena en Repko Falabella Rosalinda in de jeugd categorieën 1e premies en top 2 plaatsingen te behalen. Ook haar schitterende zonen Di Angelo en Chapeau behaalden  1e premies. In 2023 werd Di Angelo Europees Kampioen volwassen hengsten.

Contact

Heeft u een vraag, opmerking over één van onze dieren? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!